WSD, Hét schoonmaak bedrijf van de Drechtsteden

“Sinds 1890 een gevestigde naam”

 

Wij leveren al sinds 1890 diensten aan o.a kantoren, horeca, scholen, gezondheidszorg, musea, verzorgingshuizen, zwembaden, verenigingen, wijkcentra, woningstichtingen en kerken.

Onze lijnen zijn kort, daardoor kunnen we gemakkelijk intensieve en constructieve relaties ontwikkelen en onderhouden met onze klanten en opdrachtgevers. Maar ook met onze medewerkers, onze professionals die het iedere dag waarmaken.

Het succes van WSD is gebaseerd op een combinatie van betrokken zijn bij onze klanten en de ijzersterke schoonmaaksystemen die wij hanteren. Want naast mensenwerk, is schoonhouden ook gestructureerd en systematisch werken.

U wilt zich richten op uw kerntaken, doen waar u goed in bent. Daarvoor is een schoon en representatief kantoor een absolute basisvoorwaarde. WSD Dienstverlening biedt u een totaalpakket aan schoonmaakdiensten voor uw werkomgeving en stelt uw medewerkers zo in staat optimaal te presteren.

Bij ons zult u niet horen: “beeldscherm, toetsenbord, printer e.d. staan niet in het werkprogramma dus doen we dat niet”. Voor iedere wens is er een oplossing.

Professioneel schoonhouden is een vak waar wij trots op zijn.

wsd een schoon idee

“WSD biedt een breed scala aan schoonmaakdiensten”

Vloerreiniging

Glasbewassing

Interieurverzorging